Qui som

La nostra historia

A l’any 2013 neix PAIDO. Una associació sense ànim de lucre promoguda per persones que portem anys treballant en l’àmbit educatiu duent a terme activitats extraescolars, casals d’estiu i altres serveis educatius des de l’empresa privada.

Neix a partir d’una realitat social que ens obliga a tots i a totes a inventar i promoure noves formules de relació que afavoreixin l’accés a tothom als serveis educatius. En una societat cada vegada amb menys recursos socials i personals (baixos salaris, atur, menys prestacions,…) però amb unes necessitats educatives evidents, creiem que cal que l’educació formi part del teixit social.

L’objecte social de PAIDO és contribuir a l’educació de nens i nenes i famílies en el marc de l’educació en el lleure. Promoure el lleure com a espai educatiu per als infants i un suport educatiu a les famílies. I per fer-ho treballarem conjuntament amb les AMPAs, les associacions de veïns, els Ajuntaments,… en la realització de serveis educatius de la màxima qualitat i a l’abast del màxim de persones i famílies.