En les darreres hores, la Conselleria de Sanitat ha confirmat la pròrroga de la situació de restriccions per tal de controlar la propagació i contagi del COVID-19. La situació sanitària es delicada i les mesures van en la línia de reduir la tensió dels Centres de Salut, molt desbordats en aquesta segona onada de contagis.

Paido, es posiciona amb les altres entitats del teixit associatiu esportiu, en considerar l’esport i les activitats d’oci com a element essencial en les nostres vides. Les restriccions llavors, no haurien de retallar un servei que aporta a la salut física i psicològica, un gran impacte en la vida de les famílies, especialment amb infants.

Així i tot, comprenem la necessitat d’aplicar mesures i som comprensius amb les que afecten al nostre servei. Així, un alt percentatge d’activitats que gestiona Paido s’han vist suspeses temporalment.

Malgrat tot, gràcies a l’esforç de les AMPAs, dels propis centres, de l’organització de Paido, i, especialment, al suport i voluntat de les famílies afectades, s’ha aconseguit que no tot s’anul·lés. Així, s’han pogut mantenir activitats diverses en centres com:

  • SAFA Viladecans
  • Trueta
  • Miquel Martí i Pol
  • Pau Casals
  • Escola Montserratina
  • Escola Rafael Casanova
  • Escola Sant Climent

Així, Paido està tan viu com sempre, ja sigui amb aquestes activitats extraescolars que conservem gràcies a la reorganització en grups bombolla, com en la resta de servei que duem a terme com acollides, serveis a les escoles, suport i assessorament a l’AMPA, el projecte Educa’m a casa, el projecte Educa’m jugant i molt més. És una situació difícil, des del punt de vista sanitari per la societat i des del punt econòmic per les famílies o empreses com la nostra molt afectats per les restriccions. Però davant l’adversitat fem créixer la creativitat i l’esperit de superació i, d’aquesta, sortirem tots més forts.

Sempre actius!